Kako naličiti oči

Mnoge ženske želijo imeti na pogled večje oči, tako da so videti bolj privlačne. Res je, da večje oči so privlačni in privlačnejše v naravi. Če nimate večjih oči, potem ni nič skrbeti, saj lahko vedno ustvari vtis o takih oči. S pomočjo pravih ličil, proizvodov in tehniki je res, da ni težko, da bi vaše oči videti večje.

Lepe oči

Obstajajo različne vrste oči ličila proizvodov in tehnik, ki vam lahko pomagajo ustvariti iluzijo večje oči. Morate le igral s tehnikami, da ugotovite, katera se najbolje obnese na obrazu.
Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, da bo vaše oči videti večje:

Make up

Za širšo išče ličila oči, je pomembno, da curl trepalnic. To je treba storiti pred uporabo katere koli vrste ličila oči. Uporabljajte kakovosten Vikler trepalnic curl vaših trepalnic. Za boljši rezultat uporabite ogrevan Vikler trepalnic curl tako zgornje in spodnje trepalnice. Pravilno zvit trepalnic bo oblika vaše oči videti večji. V primeru, da imate kratke trepalnice, potem lahko vedno odločijo za umetne trepalnice, ki so zelo enostaven za uporabo.
Popraviti obrvi oči

Ko gre za uporabo ličila za oči, da vaše oči videti širši in večji, potem si preprosto ne more prezreti svoje oči obrvi. To je zelo pomembno, da vaše oči obrvi dobro urejenih in v dobrem stanju, tako da je videti lepa in urejena in na mestu. Daj tanko in obokana obliko vaših oči obrvi. To bo dalo več prostora za veko, s čimer so vaše oči videti večji. Lahko oblikujejo svoje obrvi uporabo različnih tehnik, kot so tweezing, voskanje ali navojev. To lahko storite sami, in zaslužiti to storiti v salonu. Prav tako je pomembno tudi za barvo vaših oči obrvi s pomočjo čelo sence ali svinčnikom.
Eyeliner

Zdaj je čas, da uporabite nekaj eyeliner. Če želite, da vaše oči videti večji nikoli ne uporabljajte debele črte eyeliner vse okoli oči. Bolje je, da nanesite tanko črto eyeliner s poudarkom na naravni obliki očesa. Dati več poudarka na zunanjih kotičkih oči, da bi jim pojavijo večje oblike. Izogibajte se uporabi jet črn eyeliner senco in se namesto tega odločili za mehko rjave ali čokolado podlogo oči. Uporabite lahko tudi bel eyeliner izpostaviti notranji robovi vašimi očmi.
Eye Shadow

Nato je čas, da se nekatere oči senco. Za ustvarjanje iluzije večji očesa morate uporabiti svetlo barvo oči senci na dnu veko in temnejšo barvo na pregibu. Le majhna količina nevtralnega senčili v svetli senci, kot so vanilija, taupe in kosti barv lahko storite čarobno. Uporablja takšen bledo senco za oči v celotnem pokrovu, vse od trepalnic do obrvi. To bo pomagalo določiti vaše oči. Nato nanesite temno senco za oči v mat rjave ali sive sence na pregibu. Uporabite svoj prst, da se zlijejo z barvo navzgor proti obrvi, da bi dal nekaj globine. Izogibajte se uporabi isto barvo oči v senci, kot oko.
Maskara

Da bi dobili popoln videz vaših oči ličila, boste morali uporabiti nekaj maskaro. Za ustvarjanje iluzije večje in širše iščejo oči, morate uporabiti dve plasti črne maskare. Bolje je, da uporabite večji volumen maskara ali curling maskaro ustvariti iluzijo daljših in polnejše trepalnice. Najprej nanesite plast maskare, pustite, da se dobro posuši in šele potem uporabi drugo plast, da poudarijo svojo obliko oči. Pri nanašanju maskare na zgornje trepalnice, poskusite osredotočiti na zunanjih robovih vašimi očmi. Lahko se uporabljajo tudi nekaj maskara na vašem dnu trepalnice preveč, da držite palico navpično. Vedno uporabljajte trepalnic glavnik med vsakim nanosom odstraniti kepe in da res naraven videz trepalnic.

Pri vseh omenjenih tehnik ličenja, lahko vedno bo vaše oči videti večji in širši, kot so v resnici.

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !