Kako izbrati rdečo šminko

Če živahne rdeče šminke ni v vašem kozmetičnem kovčku, kako boste sploh ugotovili katera je ravno prava za vas? Debbie Ormsby, pravi, da ne obupa, da obstaja odtenek rdeče, ki je pravi za vsakogar.

Najti pravo rdečo šminko pomeni pravo odoločitev glede na ten kože. “To je prvi korak pri izbiri pravega odtenka,” pravi Ormsby. “Določi, ali je vaša polt toplo ali hladno, ki jih je videti na notranji strani zapestja.”

Če želite ugotoviti, kaj je vaša polt je, stojijo v naravni svetlobi in položite kos belega papirja v ozadju vašem zapestju (ali kateri koli kraj, ki prejema le malo ali nič sonca). V tej luči, bi morali imeti možnost, da določijo svoje naravno kožo. Je ton rdeče-oranžna, rdeča, modra, roza-modra, breskev ali rumena?

Smernice gredo takole: Če je koža v vašem zapestju kaže, rdeče ali oranžne podtone, vaša polt je toplo. Če so vaši podtoni so breskove barve, rumena ali olivno, vaša polt je nevtralna. Modre in roza podtoni pomeni, da vaša polt je COOL. Če ste še vedno prepričani, lahko lepota svetovalec pri kozmetiki števec vam točke v pravo smer.

Glede na Ormsby, ko boste vedeli, ali je vaša polt nevtralno, toplo ali hladno, potem pride do osebnega okusa pri izbiri odtenka. “Na splošno ljudje s toplimi odtenki kože so bolj udobno nošenje topel odtenek rdeče in obratno za kul kožnimi odtenki,” pravi. “Izbira nasprotno, na primer, topla polt in svež odtenek vam bo drznejši učinek.”

Za določitev odtenek šminke, ki ga iščete v, po isti trik za določitev tonus kože. Držite šminko proti plastjo belega papirja, mora biti razvidno, da vas, ali je barva topel odtenek ali kul. Cool odtenki imajo moder podton in toplih odtenkov imajo rumen podton.

“Podobno kot v modi, ni prav in ne narobe. Res več o osebnem slogu in kaj vam ustreza,” Ormsby nadaljuje. “Klasična pisarna obleka bi razpis za mat videz in še tako bi lepo retro-vdihniti večerna obleka. Bi cool usnjena jakna in hlače za pisarno videti v redu z madežu barvitih sijaja, vendar je malo spogledljiva vrhu in kavbojke za clubbing Prav tako bi izgledaš z vročo senci rdečega sijaja. ”

Če niste prepričani, kaj vam bolj ustreza, mat šminke ali high-sijaj sijaj, dvigni eno in vsak poskus. Šport eno, nato drugo, za nekaj dni in videli, kako se počutiš in kako izgledaš.

Dobili nekaj več veliko idej o tem, kako videti čudovito v ličila teh strokovnih nasvetov ličila za ustvarjanje neverjetno videz.

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !